Antibakteriell overflate reduserer risikoen for smitte blant de besøkende, ansatte eller kunder. I tillegg betyr mindre smitte og færre sykedager. Unisign AS tilbyr en spesiallaget film fra velkjente Hexis som heter PureZone. Med denne filmen reduserer man spredningen av virus og bakterier uten at det går på bekostning av overflaten som finnes i dag.

Naturlig måte å redusere smitte på

Det oppstår ca. 3 millioner infeksjoner hvert eneste år i Europa. Dette resulterer i ca 37.000 dødsfall, og rundt 16 millioner ekstra sykehusdager og utgør store utgifter for helsevesenet.

PURE ZONE ® er et klart laminat med antibakteriell overflate av høy kvalitet, som gir effektiv og langvarig beskyttelse fra 99,9% av bakteriene. Filmen kan legges direkte på overflaten eller legger på toppen av digitalt trykk. Den kan brukes på alle steder med høye sanitære krav eller områder med mye berøring.

PURE ZONE ® antibakteriell film kan brukes på sykehus, helseinstitusjoner, legekontorer, tannlegekontorer, treningssentre, skoler, restauranter, banker og mange andre steder der det er nødvendig for å opprettholde et rent anlegg. PURE ZONE ® legger til det ekstra beskyttelseslaget alle ser etter akkurat nå i disse enestående tider.

Hvordan funker PureZone antibakteriell overflate?

PURE ZONE® er laget av PVC, som deretter anrikes med sølvioner. Sølvioner er svært reaktive og ødelegger flere steder i bakteriecellen. Under rengjøringsoperasjoner, så vel som i nærvær av fuktighet, frigjøres sølvioner fra det øverste laget av filmen. Disse ionene kommer i kontakt med bakteriene, blokkerer stoffskiftet og / eller avbryter spredningsmekanismen, noe som fører til ødeleggelse og reduserer derfor bakterier med 99,9%.

PureZone® antibakteriell film anbefales å bruke på disse stedene

Antibakteriell overflate bidrar til å redusere risikoen for smitte. PureZone filmen er en klar folie som enkelt danner den bakteriedrepende overflaten
  • Sykehus og klinikker
  • Kontorer og offentlige venteverelser
  • Skoler og barnehager
  • Treningssentre og Gym
  • Offentlige steder
  • Kollektivtransport
  • Restauranter og barer
  • Detaljhandel og salonger
  • Matvarebutikker

Ønsker du mer informasjon om PureZone eller et tilbud til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss på 64 80 80 82 eller support@unisign.no. Last ned katalogen til hexis her