Skjermbilde 2020 09 01 kl. 20.31.11

Akustikkplater med trykk er løsningen for deg som ønsker veggdekorasjon, men samtidig har behov for å dempe akustikken i rommet. Unisign AS trykker akustikkplater etter dine ønsker. Trykkmetoden som brukes sikrer skarpe farger.

Produktet er laget av den annerkjente produsenten GLAVA

Hvorfor tenke lydkomfort?

Lyden beveger seg i bølger gjennom rommet. Når lydbølgene treffer porøse overflater eller gjenstander absorberes de raskt og lydnivået blir lavere. Det gir god lydkomfort i et rom. Dersom lydbølgene ikke absorberes av porøse overflater men tvert i mot kastes mellom harde tregulv, store vindusflater og malte tak og vegger, blir effekten at lyden blir høyere og det blir en forstyrrende klang i rommet.

Dette er ofte en utfordring i moderne boliger eller kontorer med rene, glatte flater og stor takhøyde. Med god akustikk i rommet blir opplevelsen av området mer rolig og gir økt effekt av både de ansatte og de hjemme i form av bedre energi. Porøse flater som tekstiler, tepper og store møbler absorberer noe lyd men allikevel ikke nok til å skape god lydkomfort. For å skape et behagelig lydmiljø i rom med harde flater er det derfor behov for løsninger som absoerberer lyden på en god måte. 

Akustikken er kanskje ikke det første man tenker på når man kommer inn i et hus eller bygg, men det kan være både slitsomt og irriterende å oppholde seg i rom med høyt lydnivå og forstyrrende ekko. Dette oppleves ganske raskt som uønsket støy. God lydkomfort er svært viktig når man bygger eller flytter inn i nye lokaler, men blir ofte oversett. Det at du nå kan printe motiver på disse platene gjør at løsningen både ser meget lekker ut og gir en meget god effekt.

Akustikkplater med trykk trykkes i eget produksjonslokale

Vi trykker akustikkplater i eget produksjonslokale sentralt i Vestby kommune. Her har vi en topp moderne maskinpark som gir utallige muligheter samt gjør at vi kan møte kundenes behov. Det stopper ikke der, men det gir oss også mulighet for å levere raskt med høy kvalitet.

Vi har div størrelser og forskjellige opphengsmuligheter

Skjermbilde 2020 09 01 kl. 20.34.04
Skjermbilde 2020 09 01 kl. 20.34.13

Ønsker du mer informasjon om Akustikkplater eller et tilbud til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss på 64 80 80 82 eller support@unisign.no.