Populære Kategorier

Taktil merking
Universell utforming 1
Etterlysende skilt og lede systemer
Privatrettslige skilt med din egen tekst
Byggeplasskilt til alle entreprenører som trenger byggeplass skilt
Hms tavler og Sha tavler stort utvalg hos unisign.no
Sjablonger med tekst, firmanavn og logo hos unisign.no
Fareskilt med symbol og tekst unisign.no

Lavtsittende ledesystemer

Etterlysende ledelinjer er en del av det visuelle ledesystemer i en rømningsvei. Ledelinjene utgjøres av ubrutte linjer eller sirkler, som er lett synlige og plassert lavt på veggen eller på gulvet.

Materiale i ledelinjene har evne til å absorbere lys fra ulike lyskilder, som frigjøres når produktet kommer i mørket. Styrken på lyset og hvor lenge det varer, avhenger av kvaliteten.

Mer om ledesystemer Se produktene
Etterlysende skilt og ledesystemer forteller klart og tydelig hvor rømningsveiene er og har som formål å lede deg trygt ut av bygg. Iht Norsk standard
Taktile skilt med og uten braille. Oppfyller kravene i forhold til universell utforming

Taktile Skilt

Taktile skilt er en samlebetegnelse på skilt som er spesielt velegnet i forhold til synshemmede. Skiltene inngår i krav om universell utforming.

Taktil går ut på at informasjonen på skiltet er opphevet. Det gjør det lettere for synshemmede å oppfatte informasjonen på skiltet. Unisign AS kan levere skilt med punktskrift i et stort utvalg av fargekombinasjoner.

Les mer om taktile skilt Se produktene

Velkommen til Unisign.no

Vår målsetning er å være den foretrukne leverandøren av produkter innen blant annet sikkerhetsskiltuniversell utformingHMS tavlerskilt til byggeplassskilt til borettslag og sameierEtterlysende skilt til nødutgang- og rømningsveier og IMO Skilt. Gjennom vårt fokus på kvalitet, leveringsdyktighet og et godt utvalg av produkter satser vi på å være best i vårt fag.

Når du handler hos oss kan du forvente hurtig levering, god service og konkurranse dyktige priser. Vi er bevist på kvalitet og har høye krav til våre produkter. Nettsiden inneholder mange produkter og oppdateres jevnlig med nye produkter. Vi håper derfor at du finner ett eller flere produkter som passer dine behov.

Vi tør påstå at vi er en av de fremste og mest kompetente aktører innen vårt felt, og deler mer enn gjerne kunnskapen med deg når du er i kontakt med oss.

Les mer om oss her

Siste artikler